Laatste nieuws


Space Expo begin juli weer open door slimme crowd management

23 juni 2020, Prisma-IT
Space Expo narrowcasting

Space Expo opent in Noordwijk vanaf begin juli haar deuren weer. Dankzij gebruik van slimme narrowcasting technieken kunnen groepen bezoekers nu weer veilig rondlopen in het bezoekerscentrum.

Space Expo

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum in Nederland van de European Space Agency, ESA ESTEC. Het expositiecentrum gaat in op alle facetten van de ruimtevaart. Zo worden thema’s als zwaartekracht, de functie van satellieten en ruimtemissies uitgelicht. Op een interactieve manier worden zowel de rijke historie als de modernste ontwikkelingen getoond.

Space Expo narrowcasting
Bron: museum.tv

Vanwege de COVID-19 moest Space Expo haar deuren sluiten en nieuwe manieren vinden om bezoekers op een veilige manier te ontvangen. Hiervoor willen ze gebruik maken van de voordelen van de nieuwste technieken over crowd management om zo een veilige rondgang te garanderen voor hun bezoekers.

Narrowcasting software van Prisma-IT

Space Expo maakt samen met Prisma-IT een speciale route door het bezoekerscentrum, om bezoekersstromen op veilige afstand te kunnen begeleiden. Met de narrowcasting software van Prisma-IT, krijgen bezoekers video's te zien in verschillende tijdsloten opeenvolgend in verschillende ruimtes. De bezoekers worden zo op een gastvrije en leerzame manier door het bezoekerscentrum geleid.

Begin juli opent Space Expo haar deuren weer. Kun je niet wachten? Neem dan een kijkje op hun website: www.space-expo.nl

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van narrowcasting voor jouw bedrijf? Bekijk de showcases van onze klanten en zie welke voordelen het bedrijven als NS en het Martini ziekenhuis oplevert.