Laatste nieuws


Wij zijn Prisma-IT - David Los

8 september 2020 Prisma-IT 
Prisma-IT David Los


In ‘wij zijn Prisma-IT’ geven we een inkijkje in ons bedrijf door de ogen van onze medewerkers. 19 medewerkers uit verschillende culturen met allemaal hun eigen verhaal. Wat doen ze? Wat drijft ze? Hoe werken zij samen aan de online oplossingen voor onze klanten en de producten van morgen?


Stel je even voor

Ik ben David Los, student aan de Hogeschool Utrecht waar ik een opleiding volg als System and Network Engineering (SNE). Bij Prisma-IT werk ik aan mijn afstudeeropdracht en werk ik daarnaast als junior system engineer.

Mijn belangrijkste focus is het ontwerpen en implementeren van een nieuw clouddomein voor Prisma IT. Met als doel om de IT-omgeving van Prisma IT naar een hoger niveau te brengen wat betreft beveiliging en integratie met alle diensten die binnen de omgeving worden gebruikt.

“ Als alles goed gaat merkt onze klant helemaal niets. Alles draait dan als een zonnetje.”

Hoe kwam je bij Prisma-IT terecht en waar ben je momenteel mee bezig?

Ik ben vorige maand gestart bij mijn nieuwe werkgever op aanraden van een goede vriend die mij tipte op deze openstaande vacature. Ik kreeg tijdens mijn sollicitatiegesprek direct het goede gevoel met een uitdagende opdracht die past bij mijn ontwikkelrichting. Op dit moment ben ik onderzoek aan het doen naar het huidige netwerk van Prisma IT en werk ik aan een plan van aanpak voor mijn stage.

Wat vind je leuk aan het werken bij Prisma-IT?

Het is een beetje raar, maar ik ben dol op het bouwen en onderhouden van omgevingen, evenals de uitdaging die het kan brengen om dingen te laten werken zoals jij wilt dat het werkt. Prisma-IT biedt mij deze mogelijkheid. Daarnaast vind ik het fijn dat er veel afwisseling is in het werk dat ik mag doen. Bij grotere bedrijven richt je je sneller tot één specifiek onderdeel.

Als nieuwkomer in het bedrijf vind ik het geweldig hoe positief alle collega’s zijn. En ik heb niet het gevoel dat er een 9.00 tot 17.00 mentaliteit is, maar er ligt meer focus op het werk dat wordt gedaan.

Wat merken klanten van jouw werk?

Nou, dit is een gemakkelijke: als alles goed gaat helemaal niets. Alles draait dan als een zonnetje.

Als je niet in de IT had gewerkt, wat had je dan gedaan?

Dan had ik graag chef-kok willen worden. Ik vind het leuk om te koken. In mijn vrije tijd experimenteer ik met het maken van verschillende gerechten. Mijn specialiteit is mijn lasagne.

En tot slot wat weten mensen nog niet van jou?

Wat mensen niet over mij weten is dat ik het erg leuk vind om met grote vliegers te spelen die je over het strand kunnen slepen bij voldoende wind. Voordat ik wegging van Texel waar ik woonde deed ik dit regelmatig. Nu ik in de grote stad woon heb ik dit helaas niet meer kunnen doen.

Op zoek naar een stageplaats?

Marketing stage
May 25th 2016
Marketing & communicatie stage
Prisma-IT zoekt naar een enthousiaste en veelzijdige marketing- communicatie-stagiair(e) voor een HBO of universitaire stage van 20 weken.  
Lees meer