Sectoren

Hoe wordt narrowcasting toegepast binnen de verschillende branches?
Kijk welke markten nu al gebruik maken van MEDI SIGN en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

image

Zakelijke dienstverlening

Narrowcasting wordt veelvuldig gebruikt in de zakelijke dienstverlening. Het is bij uitstek een goed communicatie-kanaal om bezoekers gastvrij te ontvangen. De wachttijd te veraangenamen en in grote gebouwen een ideale hulp bij het helpen om naar de juiste ruimte te navigeren met behulp van wayfinding.

Bekijk de casestudie van WTC Den Haag en hoe zij gebruik maakt van onze oplossing.

image

Retail

Bezoekers wegwijzen met interactieve touchscreens tot een extra beleving toevoegen aan producten. In supermarkten kan er extra informatie gegeven worden over de herkomst van producten of hoe deze worden gemaakt. Maar ook Augmented Reality voor het virtueel passen van kleding behoort tot de mogelijkheden. Laat u verrassen.


image

Openbaar Vervoer

Reizigers op het juiste moment de juiste informatie geven. Met behulp van onze narrowcasting software zijn wij instaat om op het station en in de trein de reiziger te voorzien van actuele reisinformatie en entertainment. Specifieke content per trein, traject of locatie. Op maat gemaakte content bij evenementen waar reizigers naartoe gaan.

Bekijk de casestudie van NS en hoe zij gebruik maakt van onze oplossing.

image

Corporate Communicatie

Medewerkers op de hoogte houden van belangrijk nieuws over uw bedrijf. Integreer schermen in werkprocessen bij dagelijkse standups of toon dashboard informatie aan uw klantenservice afdeling. Genoeg use cases die helpen bij een succesvolle uitvoering van de strategie van uw bedrijf.


image

Zorg

Help patiƫnten en bezoekers hun weg te vinden in ziekenhuizen met behulp van wayfinding. Verzacht het wachten en laat weten wanneer ze aan de beurt zijn en of een dokter uitloop heeft met behulp van klantbegeleidingssystemen.

Bekijk de casestudie van Alrijne ziekenhuis en hoe zij gebruik maakt van onze oplossing.

Schaf onze intelligente narrowcasting software nu aan

Bij aankoop krijgt u gratis 6 maanden volledige ondersteuning en levenslange updates op onze software gedurende het contract

Bestel nu