Oplossingen

Waar kun je narrowcasting allemaal bij inzetten? Enkele voorbeelden waarbij u onze MEDI SIGN software voor kunt gebruiken.

Adverteren

Stimuleer uw klanten tot het aankopen van producten. Laat advertenties zien op het juiste moment. Toon extra productinformatie en inspireer uw klanten. Voeg een extra beleving toe met behulp van Augmented Reality.

Promoot speciale aanbiedingen

En laat uw omzet stijgen. Haal inkomsten uit advertenties van derden.

Inspireer en informeer

Geef extra productinformatie en licht producten uit in en buiten uw winkel. Converteer mensen die voor uw etalage staan tot klanten.

Creëer een beleving

Koppel narrowcasting schermen aan andere touch points en triggers en creëer een ultieme klantervaring.

Wayfinding en reisinformatie

Betrek en informeer reizigers met actuele reisinformatie. Houd ze op de hoogte bij verstoringen en help ze met evt. alternatieve reisadviezen. Leid uw gasten door de gebouwen met behulp van wayfinding. En zorg dat ze op de plek van hun bestemming komen.

Actuele reisinformatie

Toon actuele reisinformatie op strategische plekken in het station, op het perron of in de aankomsthal

Informatie bij verstoringen

Houd reizigers op de hoogte als er een verstoring is in hun reis met relevante meldingen.

Begeleid reizigers en gasten

Help reizigers of uw gasten de weg te vinden met behulp van intelligente wayfinding.

Gastvrijheid

Laat uw gasten zich welkom voelen als ze bij u op bezoek komen. Spreek ze persoonlijk aan en toon nuttige informatietijdens het wachten. Veraangenaam hun wachtijd met behulp van onze ‘wachtverzachters’. Houdt uw klanten op de hoogte wanneer zij worden verwacht met behulp van opvolgsystemen als er evt uitloop is met behulp van Delay Manager.

Persoonlijk welkom

Spreek u gasten persoonlijk aan bij uw receptie en begeleidt ze met de juiste informatie en de services die u te bieden heeft.

Wachtverzachters

Toon om de wachttijd te veraangenamen content die relevant en interessant is. Verleidt ze tot extra aankopen bijvoorbeeld bij de bar in de lobby.

Wachttijden en opvolgsystemen

Laat zien wanneer gasten worden verwacht en help ze de weg te vinden met behulp van intelligente wayfinding.

Events

Toon tijdens een event de programma informatie, help sponsors en partners met het tonen van hun productvideo's en demo's. Gebruik interactieve elementen tijdens presentaties om uw publiek te betrekken. Genereer aandacht naar buiten door uw sociale kanalen te tonen en het publiek actief over het event te laten meepraten. 

Free publicity

Toon social walls op de schermen en laat zien we er over uw event aan het praten zijn.

Partners en sponsoren

Help partners en sponsors met het tonen van hun producten middels video's en demo's.

Verhoog advertentie-inkomsten

Laat relevante advertenties zien van adverteerders en verhoog uw omzet.

Interne communicatie

Medewerkers op de hoogte houden van belangrijk nieuws over uw bedrijf. Integreer schermen in werkprocessen bij dagelijkse standups of toon dashboard informatie voor uw klantenservice afdeling. Laat zien waar medewerkers over praten door een koppeling met uw interne sociale media. Rust vergaderruimtes uit met schermen zodat er geen onnodige onderbrekingen meer zijn.

Verhoog betrokkenheid medewerkers

Deel het belangrijkste nieuws, toon belangrijke statistieken over hoe het gaat met het bedrijf en welke rol zij hebben. Laat zien waar er over gepraat wordt.

Laat medewerkers efficiënter werken

Laat medewerkers efficiënter werken door het gebruik van narrowcasting schermen bij dagelijkse standups of werkinstructie informatie bij de werkplaatsen.

 Vergaderen zonder onderbrekingen

Door kleine schermen te plaatsen bij vergaderruimtes en deze te synchroniseren met de agenda heeft u nooit meer onderbrekingen tijdens vergaderingen.

Enthousiast geworden?

Plan vrijblijvend een afspraak

Schaf onze intelligente narrowcasting software nu aan

Krijg altijd gratis updates gedurende de looptijd van het contract.

Bestel nu